Vi søker etter samfunnsøkonomer med interesse for samfunnsmessige problemstillinger, og som liker å ha flere baller i luften samtidig

Samfunnsøkonomisk analyse (SØA) trenger flere dyktige medarbeidere. Vi er interessert både i samfunnsøkonomer med noen års relevant erfaring fra analyse, utredning og/eller forskning, og de som avslutter sin utdanning i år. SØA arbeider innenfor tema som arbeidsmarked, boligmarked, næringsutvikling og innovasjon, kompetanse og regional utvikling. Metodisk arbeider vi særlig med samfunnsøkonomiske analyser, evalueringer, økonometri, næringsanalyser, makroøkonomi og ringvirkningsanalyser. Det er en fordel med erfaring fra disse feltene, men vi ser gjerne søkere som også har erfaring fra andre sektorer og tema.

Vi søker etter deg som er faglig sterk og opptatt av viktige samfunnsutfordringer. Du er initiativrik og selvstendig, og du må like og være flink til å formulere deg skriftlig og muntlig på norsk. Du har gode attester og karakterer.

SØA har et særdeles godt arbeidsmiljø hvor vi tar vare på hverandre både faglig og sosialt. Her har du mulighet for å utvikles sammen med andre kloke samfunnsøkonomer.  

Søknadsfrist er 19. februar. Send en epost til post@samfunnsokonomisk-analyse.no med søknad, vitnemål og CV. Hvis du ønsker mer informasjon kan du kontakte daglig leder Karin Ibenholt på tlf. 922 93 701.